maanantai 7. tammikuuta 2008

Ansalla nollatulos

Ensimmäinen laihdutus viikko ei mennyt ihan nappiin. Toisaalta en sitä odottanutkaan. Uudenvuodenaaton herkuttelu, Tallinnan matkan drinksut ja kuukautiset eivät luvanneet hyvää.

Ruokailuni olen saanut varsin hyvin pidettyä kurissa. Herkkuja en ole syönyt kertaakaan, vaikka mieli on tehnyt useasti. Esimerkiksi vaikeaa oli tänään, kun tarjoilin muille töissä Tallinnan matkan tuliaiskarkkeja. En napsassut yhtäkään, vaikka sormet menivät karkkeja kohden monesti.

Eilen illalla taistelin makeannälkää vastaan smoothiella, johon en lisännyt lainkaan sokeria. Ja hyvää oli. Laitoin tehosekoittimeen banaania, pakastemansikoita, soijahiutaleita ja (kevyt)soijamaitoa ja sitten vain sekoitin.

Liikuntaakin olen saanut harrastettua kohtuullisesti. Lähinnä olen kävellyt ja hyötyliikkunut mm. tänään tein lumitöitä. Pitäisi vaan saada otettua itseään niskasta kiinni ja pakotettua taas lenkkipolulle ja kuntosalille. Meidän kylälle avataan tässä kuussa kuntosali, joten sen puuttumisen ei enää pitäisi olla este.

1 kommentti:

Veget puntarilla kirjoitti...

Heh, pitäisköhän nyt siis selventää, että emme suinkaan olleet samalla paatilla nautiskelemassa drinksujamme:)

Pirtelöösi liittyen minullakin on ollut suunnitelmissa kaivaa kaapista esiin ihmevehje Magic Bullet. Kovasti aikanaan vastustin, kun mieheni ja poikani tilasivat sen ostomyynnistä vaan näpsäkästihän sillä terveelliset pirtelöt onnistuu. Lähinnä olen kokeillut banaanin ja jogurttien eri yhdistelmiä. Ja sairaan hyviähän nuo ovat!

Tänään taasen päädyin tyhjentämään täytenä pullottavaa pakastintamme ja keitin kattilallisen mustikkakiisseliä. Aika herkullista tuo olikin..

Aika haastavaa kieltämättä olla kulinaristi, nautiskelija ja painonpudottaja samaan aikaan. Noh, aamulla jumppaan. Raportoin sitten, että repesivätkö pöksyt.

- Rauha