maanantai 25. helmikuuta 2008

Edelleen...

Juu. Täällä ei tapahdu mitään. Tai siis tapahtuu, mutta paino ei putoa. Olen liikkunut viikon aikana 5 kertaa, syönyt vähemmän jne. No eipä auta kuin karsia syömisiä entisestään. Mutta nyt mennään kyllä jo nälän puolelle... Mutta niinhän joku kommentoija mulle ennustikin. Tänään olen juonut vettä nälän ja siitä johtuvan päänsäryn selättämiseksi. Ja olen mä tietysti syönytkin, ei tässä sentään vesipaastolla olla. Olen pienentänyt annoskokoa ja syönyt koko päivänä vain 2 palaa leipää. Mutta ei tämä helppoa ole. Miten voikin olla näin vaikeaa?

Rauha 84.6kg

Here we go again! Olen tyytyväinen viikon saldoon 84.6kg. Tulosta tuli viime viikkoon -400g. Turvotus on ohi ja aineenvaihduntakin tuntuu taas pelaavan:)

Tänään olin ensimmäistä päivää uudessa työpaikassa. Jalat ovat kipeinä tottumattomuudesta, mutta mieli hyvä. Työpaikallani on mahdollisuus nauttia lounaaksi maittavia kasviskeittoja ja runsaasti erilaisia salaatteja ja raasteita salaattipöydästä. Illalla sitten kotona vedetään proteiinitankkaus.

Työpaikalla olisi mahdollisuus nauttia myös erilaisia herkkuja kakuista leivonnaisiin, mutta niiden kohdalla otetaan heti alussa tiukka linja. Muuten hommasta ei tule mitään.

Tavoite on saavuttaa maaliskuun loppuun mennessä 80 kilon paino. Nyt ei ole siis varaa löysäillä.

sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Soutulaite tilauksessa

Urheiluhulluus jatkuu. Nyt tilasimme kotiimme soutulaitteen. Jatkossa en voi siis enää valittaa huonoa ilmaa tai kiirettä. Soutulaitteeseen voi hypätä milloin vain ja vetäistä 15 minuutin jumpat.

Olen käyttänyt soutulaitetta kuntosalilla ja pitänyt siitä. Soutulaite vahvistaa sekä jalkojen että yläkehon lihaksistoa. Nyt vain odotellaan, että laite saapuu kotiin.

Osamaksulla, Hobby Hallista.