perjantai 29. elokuuta 2008

Väliaikakuulumisia

Ihan ihmeellistä menoa nyt. Olen liikkunut paljon. Enimmäkseen hyötyliikuntaa, mutta myös iltaisin kävelysauvailua. Kilometreja on kulunut.

Ruokailu sen sijaan ei natsaa. Ihan mieletön himo koko ajan kaikkeen hyvään. Syön ihan väärin ja roskaruokaa. Yritän kovin skarpata, mutta ruuan jälkeen aina nälkäinen olo eikä mikään tyydytä. Mikä avuksi?

Aiemmin saavutetusta 79 kilon rajapyykistä saan vain haaveilla. Huoh.

maanantai 25. elokuuta 2008

Paheiden viikko

Tämä viikko on sitten sellainen, josta ei paljoa puhuta. Sen verran voin kommentoida, että biletystä on ollut koko viikko. Sen lisäksi, että olen kuluttanut älyttömät määrät alkoholia, niin olen istunut tuntikausia junassa liikkumattomana. Eipä paljon näköjään ole auttanut öiset discotanssitkaan. Ja minähän en edes ole discotanssin ystävä..

No, lauantaina puntarilla piipahtaessa paino oli sellaiset kolme kiloa enemmän kuin viime viikolla. Osa on tietenkin nestekertymää, sillä kaiken huipuksi olen syönyt kahdesti pikaruokaa tällä viikolla. Sekä kiinalaista että intialaista. Olen toki syönyt myös suklaata ja jätskiä. Toisaalta en voi olla ajattelematta, että jos en olisi ottanut itseäni vuodenvaihteessa niskasta kiinni ja meno olisi olut tällaista, niin nyt painaisin varmasti jo yli sata kiloa. Onneksi näin ei sentään ole.

Nyt niskasta kiinni ja lenkkeilemään. Katsotaan mitä puntari näyttää ensi viikolla..