maanantai 31. elokuuta 2009

Köhköh röhröh

Lentsuaalto iski kotikaupunkiin ja minä kaaduin sen myötä sängynpohjalle. Koko viime viikon oli väsynyt ja vetämätön olo, viikonloppuna se sitten iski kunnolla. Kaikki alkoi kurkkukivusta, seuraavana päivänä yskitti ja nenä oli tukossa. Lauantaina otin muutaman tunnin tirsat ennen yöunia. Yöunet nukuin hyvin ja sikeästi ja aamulla herättyäni otin heti perään muutaman tunnin aamunokoset. Nukuttua siis ainakin on tullut!

Jotenkin sitä toivoisi, että kuume nousisi ja tappaisi pöpöt. Kun ei kerta nouse (kaikilla tutuilla on ollut myös kuumeilua lentsun kyytipoikana) niin menin reippaana tyttönä saunaan lauantaina. Mietoihin, pitkiin, lämpimiin löylyihin. Sen jälkeen olo on ollut paljon pirteämpi.

Lentsu on tosin tehnyt sen, että liikkunut en ole juuri lainkaan kuluneen viikon aikana. Voimat on aivan poissa ja maan gravitaatiovoima tuntuu normaalia suuremmalta. Käynti keittiössä hakemassa kuppi kuumaa mustaherukkamehua johtaa parin tunnin tirsoihin. Ruoka ei ole viikon aikana maittanut, mutta muutamia herkkupaloja on tullut naposteltua mm suklaata. Jotenkin myös inhottaa nuo sokeriset yskänpastillit, joita on sitten tullut viikon aikana imeskeltyä.

Aamulla puntari näytti 84,6 kiloa, mikä sopii minulle mainiosti. Kovin jo odotan tulevani kuntoon ja pääseväni taas kunnolla lenkille.