torstai 17. heinäkuuta 2008

Rauhan uusi kampanja

No niin hyvät ystävät. Nyt blogin sivussa on kuvake, joka kertoo minun pudottaneen painoa kymmenisen kiloa vuoden alusta. Ja sivun laitaan on lisätty uusi kuvake, jonka avulla aherran painon 81 kilosta 75 kiloon. Tästä se lähtee.

Tänään olin poikani kanssa melontakurssin toisella osiolla. Oli jo paljon helpompaa meloa, myös kajakkiin meno ja sieltä nousu oli helpompaa. Meidän kotia on lähellä joki, josta saa kajakkeja vuokrata. Retkeilyä siis luvassa vielä loppukesästä :)

tiistai 15. heinäkuuta 2008

Rauha pohtii ja suunnittelee

Tutkin äsken äitiysneuvolakorttiani. Yritin löytää tietoa, että paljonko mahdoin painaa synnytyksen jälkeen. Tätä lukua en löytänyt, mutta löysin lähtöpainon. Olin 68 kiloinen, kun aloin odottamaan nuorimmaistamme. Tjaa, siihen kai olisi hyvä lopullisesti pyrkiä. Toistaiseksi tuo luku tuntuu vielä todella kaukaiselta.

Mieheni lupasi auttaa ja saan blogimme sivuun uuden painokuvakkeen, josta voin seurata painonhallintaosion kakkosprojektiani. Eli painonpudotusta 81 kilosta 75 kiloon. Haluan kuitenkin säilyttää vanhan mittarikuvakkeen, josta näkyy, että olen kuitenkin onnistunut pudottamaan 10 kiloa vuoden alusta. Ja sehän on aika mainiota jo sekin, vai mitä?

Ja vaikka paino ei ole alkukesästä enää pudonnut, niin tuntuu, että vartalo muokkautuu ja kiinteytyy yhä painonpudotuksen jäljiltä. On varmaankin hyvä antaa aikaa keholle sopeutua uusiin mittoihin. Onnistunut painonpudotus on kyllä piristänyt mieltä ja olen enemmän sujut vartaloni kanssa, vaikka olenkin edelleen aika tuhdissa kunnossa :)

maanantai 14. heinäkuuta 2008

Rauha 81 kiloa

Aamulla paino näytti 81 kiloa. Tästä siis lähdetään taas liikkeelle. Tavoitteena tuo mittarin 75 kiloa. Mitä pikemmin, sen paremmin. Mutta jos sellainen 0.5 kiloa viikossa, niin aikaahan kuluu (hmm, minun matematiikalla) 12 viikkoa eli kolme kuukautta. Pyöristettynä syyskuun loppu.

Tänään olimme perheen voimin melomassa ja se oli tosi huippua! Tosin nyt on sellaiset paikat höllinä, joita ei ole aikoihin käyttänyt. Torstaina sitten uudelleen. Kun on äynyt tämän minikurssin, voi liittyä melontaseuran jäseneksi ja saa lainaksi kajakkeja. Haaveena olisi jsokus päästä leppoisalle kajakkiretkelle jonnekin kauniille joelle. Vinkkejä?

Samalla mietin, että mihin sitä kokeilunhalu ja leikkimielisyys iän yötä ropisee. Vai onko minulla sitä koskaan ollutkaan? Poikani halusi heti tilaisuuden tullen kokeilla kilpakajakkia, vaikka tiesi, että sillä todennäköisesti kaatuu. Ja niinhän siinä kävi, että poika mulskahti veteen heti ensi metreillä. Ja hauskaa oli. "Näitkö isä, kuinka minä pidin hauskaa?" Niinpä. Meistä vanhemmista melontaretken paras hetki oli kotiinpääsy ja pullakahvit;)