maanantai 14. heinäkuuta 2008

Rauha 81 kiloa

Aamulla paino näytti 81 kiloa. Tästä siis lähdetään taas liikkeelle. Tavoitteena tuo mittarin 75 kiloa. Mitä pikemmin, sen paremmin. Mutta jos sellainen 0.5 kiloa viikossa, niin aikaahan kuluu (hmm, minun matematiikalla) 12 viikkoa eli kolme kuukautta. Pyöristettynä syyskuun loppu.

Tänään olimme perheen voimin melomassa ja se oli tosi huippua! Tosin nyt on sellaiset paikat höllinä, joita ei ole aikoihin käyttänyt. Torstaina sitten uudelleen. Kun on äynyt tämän minikurssin, voi liittyä melontaseuran jäseneksi ja saa lainaksi kajakkeja. Haaveena olisi jsokus päästä leppoisalle kajakkiretkelle jonnekin kauniille joelle. Vinkkejä?

Samalla mietin, että mihin sitä kokeilunhalu ja leikkimielisyys iän yötä ropisee. Vai onko minulla sitä koskaan ollutkaan? Poikani halusi heti tilaisuuden tullen kokeilla kilpakajakkia, vaikka tiesi, että sillä todennäköisesti kaatuu. Ja niinhän siinä kävi, että poika mulskahti veteen heti ensi metreillä. Ja hauskaa oli. "Näitkö isä, kuinka minä pidin hauskaa?" Niinpä. Meistä vanhemmista melontaretken paras hetki oli kotiinpääsy ja pullakahvit;)

Ei kommentteja: