tiistai 20. toukokuuta 2008

Ruodussa pysytty

Viime viikolla postasin uudesta alusta. Ruodussa ollaan pysytty. Sunnuntaina hieman lipsuin ja söin enemmän leipää, kuin oli sallittua. Mutta selittelynä voinen sanoa olleeni kuumeessa. Jos se nyt muka oikeuttaa syömään. Mutta miksi multa ei kipeänä katoa ruokahalu?
Erityisen ylpeä tällä viikolla olen herkkujen syönnin hallitsemisesta. Viikossa oli sallittu yksi herkku ja se oli perjantai illan letut. Muuten pahimpaan makeanhimoon söin kuivattuja hedelmiä. Luulen, että pahin vierotusvaihe on jo ohi.
Paino ei ole huomattavasti pudonnut, vaan viisari ehkä hieman alempana. Jään odottamaan tuloksia tulevina viikkoina. Sairastelun vuoksi pyöräiltyä tuli vain 62 km.

maanantai 19. toukokuuta 2008

Rauha 81,2 kiloa

Pohdinpa tässä vain, että pääsenköhän mä ikinä seiskalla alkavaan kilomäärään.. Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana.

Aamun pultit vedin Anu Saagimin haastattelusta: Äkkiä kroppa kuntoon!

Olen toki samaa mieltä, että jo äidin jaksavuuden kannalta kroppa kannattaa saada äkkiä kuntoon. Mutta tuo taustalla oleva ajatusmaailma ja ahdasmielinen näkemys siitä, että vain hoikka/ laiha nainen on kaunis, ällöttää minua.

"Mahdollisimman nopeasti se on tehtävä, ettei suhde kariudu. Jos kuntoilua ei aloita heti, luovuttaa todennäköisesti kokonaan. Siinä tapauksessa mies taas etsii kauniimman naisen. Niin se vain valitettavasti menee. Äitiys on tärkeintä, mutta ei aviomiestä saa unohtaa. Kyllä mies ansaitsee hyvävartaloisen naisen."


Syyllistäkää vain naisia ja luokaa lisää paineita. Voi tsiisus! Ja sanoisin vielä, että jos suhde on näin huteralla pohjalla ja miehen on muutaman ylikilon vuoksi etsittävä uusi nainen, niin kyllä silloin mies saa mennäkin. Tervemenoa!

Rauha on puhunut.