maanantai 3. maaliskuuta 2008

V I H D O I N K I N !

Bileet pystyyn, vihdoinkin paino on pudonnut! Harmi vain, ettei näissä bileissä syödä... En tiedä osuiko Janskun ennustus oikeaan eli keho olisi vihoinkin ymmärtänyt ruveta luopumaan saavutetuista eduista vai puriko nälkäkuuri. Luultavasti kummatkin. Kilo on lähtenyt.
Olen syönyt viikon ajan sen verran vähän, että joskus on ollut nälkä. Veden juonti kummasti auttaa. Ja ehkä hieman perverssiä, mutta oikeastaan nälkä tuntuu hyvältä (paitsi siitä johtuva päänsärky). Tuntuu hyvältä kun tietää, että nyt sitä lähtee... Tuntuukohan anorektikoistakin osittain siltä?
Kilo viikossa on enemmän, kuin olin ajatellut alunperin, mutta alunperi en myöskään ajatellut vain ajatella kahta ensimmäistä kuukautta. Jos saisin tämän vauhdin pidettyä kuun loppuun, saavuttaisin melkein tavoitteeni. Peukut pystyyn!

Rauha 84.3kg

Jopas jotain, paino on tipahtanut sentään -300g vaikka oletin toisin käyvän.

Paino on nyt viime viikot pyörinyt 84-85 kilon välillä. Huomaan kuitenkin, että vasta nyt kehossa alkaa oikeasti tapahtua muutosta. Kokeilin nimittäin kaapin perältä aiemmin hieman tiukkoja vaatteita ylleni ja kas kummaa, ne solahtivat mukavasti päälleni. Että tuli hyvä mieli!

Uusi elämäntilanne eli työpaikanvaihdos on sekoittanut rytmiäni. Lisäksi olen iltaisin ollut todella puhki työpäivän jäljiltä. Vie oman aikanasa ennen kuin keho tottuu uuteen työhön. Tosin eilenkin levättyäni pari tuntia jaksoin vielä lasten nukahdettua vetää urheiluvaatteet niskaan ja lähteä kävelylenkille. Yllätyksekseni hölkkäsin osan matkasta. Jaksoin hölkkäillä jopa pidempään kuin ennen, mikä yllätti positiivisesti.

Olen kuitenkin pyrkinyt syömään säännöllisesti ja liikkumaan 2-3 kertaa viikossa. Tosin herkkuja on tullut popsittua ahkearasti mm jätskiä lakkakastikkeella, suklaapäällysteisiä marsipaanimunia, lakua.. Elokuvissa sentään valitsin karkkien sijaan kuivatut omenat, mikä oli mukava köytö karkkitiskillä.

Viimeinen kuukausi alkoi kolmen kuukauden elämäntaparemonttisarjastamme. Huhtikuun ekana viikonloppuna tulen osallistumaan erään suureen tapahtumaan. Sinne aion saapua 80 kiloisena. Nyt siis herkut kuriin! Tammikuun menosta tiedän, että näissä kiloissa onnistun. Asia tarvitsee vain vähän tahdonlujuutta. Jos en nyt onnistu, niin vitutuksen määrä tulee olemaan sanoinkuvaamattoman suuri.