lauantai 19. huhtikuuta 2008

Lenkkeilyä ilta-auringossa

Juuri niin ihanaa kuin miltä kuulostaa. Kävin tänään duunin jälkeen vielä sauvakävelemässä viiden kilsan lenkin. On kyllä mahtava huomata, miten kunto on kohentunut sitten alkuvuoden.

Muutoin en ole hirveästi liikkunut, paitsi hyötyliikuntaa olen toki harrastanut. Juuri nyt mieletön turvotus taas päällä. Mitäs menin juomaan eilen valkoviiniä ja spriteä. Mutta hyvää se oli ja rentouttavaa -eikä tullut edes kankkusta:)

Huomenna voisin myös sunnuntain ja vapaapäivän kunniaksi hieman liikehtiä. Hmm.. pitää vain miettiä sopiva muoto.

tiistai 15. huhtikuuta 2008

Mullekin piiskaa

Paino on noussut alkutilanteeseen. huoh. Puolustuksekseni olen ollut melkein kaksi viikkoa kipeänä. Viisi päivää makasin kuumeisena sängynpohjalla. Miten siinä sitten huvittaa itseään, kun ei jaksa muuta kuin maata ja syödä. Niinpä niin, syömällä. Uutta pyörääkään en ole päässyt kokeilemaan kuin vasta eilen. IHANA! Mä jäin kyllä kunnolla koukkuun pyöräilyyn. Ensi viikonlopuksi etsin kivoja maastopyöräilyreittejä, nyt tarvitaan enää auringonpaistetta. Ja kunnollinen matkamittari, pyöräilykengät + lukkopolkimet ja kunnon lamppu. Mutta ilman niitäkin pärjää ensi viikonloppuna. Jospa liikunnan lisäämisellä saisi painon putoamaan tai edes läskin sulamaan.

maanantai 14. huhtikuuta 2008

Rauha 82,1

Paska. Painoa oli tullut lisää, mutta mikäs ihme tuo. Olo oli aamulla muutenkin ankea. Oli turvotusta niin, että silmäpussit silmien alla tunsi eikä silmiä meinannut saada pidettyä auki. No, ei tämä katastrofi vielä ole. Harmittaa toki, kun eisaa itseään niskasta kiinni.

Tänään kävelin hyötyliikuntaa noin 2 kilometriä. Syönyt olen kunnolla, ei herkkuja. Paitsi kaksi kaurakeksiä.

Huomisen aikataulu on tiukka myös. Duunia ja illalla kokous. Ehtiiköhän sitä ulos laisinkaan?

sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Piiskaa, hei anna mulle piiskaa

Kävin tänään sunnuntailenkillä. En sillä luvatulla viiden kilsan lenkillä, mutta kahden kilsan lenkillä sentään. Ja vettä on satanut tänään aika reippaasti koko päivän. Tunnustan myös syönneeni tänään omenaleivoksen ja aleksanterin leivoksen. HUoh.

Huominen punnaus on varmaan katastrofaalinen enkä vaan saa itseäni kuriin. Aika menee siivillä ja meikä vaan mussuttaa. Toki olen liikkunut lähes päivittäin, mutta kun kunto on kohentunut, pitäisi yltää kovempiin urheilusuorituksiinkin. En ole myöskään päässyt treenaamaan juoksuharjoittelua yhtään. Oi tule jo kevät!!

Nyt tehdään siis niin, että kirjoitan tänne joka päivä vappuun asti päivittäiset liikuntasuoritukseni sekä mussutukseni. Joko sillä tavalla saataisiin minut taas aisoihin.