maanantai 17. tammikuuta 2011

Ei muutosta painossa

Kuten ounastelinkin, ei painossa ole tapahtunut muutosta. Olin lievästi flunssainen melkein koko viime viikon. Olin sisällä ja makailin paljon. En ole kuitenkaan herkutellut enkä syönyt kovin isoja annoksia. Liian isoja ilmeisesti kuitenkin ja muutaman kerran otin lisää. Näihin asioihin kiinnitän nyt huomiota enemmän! Ja tänään pääsin jo ulos. Tein lumitöitä (ja niissä olikin tekemistä, kun tihkusade teki lumesta painavaa)ja vaunuilin vauvan kanssa. Tosi hyvä olo tuli, kun pääsi kunnolla ulos!

Rauha 92.6

No ollaan sentään jo alle 93 kilon. Suunta oikea siis :) Huomenna jumppaan ja nyt arki tiukkaa menoa syömisten suhteen. Ei herkkuja!

- Rauha

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Rauhan viikko

Jälleen on viikko takana. Onneksi on tämä blogi, joka pitää minut kaidalla tiellä. Edes joten kuten.

Viikko sujui hyvin. Ruokailut pysyivät kurissa, liikuin ja jumppasin. Vaan sitten taas se perhanan viikonloppu. Olen toki liikkunut paljon. Kävellyt sinnikkäästi pitkiä matkoja pakkasessa. Vastapainoksi olen nauttinut runsaasti virvokkeita viikonloppu-iltaisin. Miksi iltaelämä aina houkuttaakaan mukaansa.

Onneksi lähin grilli oli eilen illalla kiinni, kun talsin kotiin. Muuten olisi mennyt vielä rasvaiset ranskalaiset. Mutta voi, miten ne olisi tullut tarpeeseen!

- Rauha