maanantai 18. elokuuta 2008

Herkkulakko

Rauhalla tuntuu paino putoavan, vaikka herkutteleekin joskus. Mulla ei. Nyt kahteen viikkoon ei ole painolle tapahtunut mitään. Olen liikkunut kohtuullisesti, mutta se ei näytä riittävän. Ollessani lauantaina kävelyllä tein päätöksen herkkulakosta. Aloitin lakon heti ja se kestää lokakuun alkuun asti. Yhden poikkeuksen teen kahden viikon kuluttua, kun työkaverit tulevat meille käymään. Jos saan lakon pidettyä palkitsen itseni talvitakilla. Ja ei millä tahansa talvitakilla, vaan takilla jota olen himoinnut monta vuotta ja joka on sikamaisen kallis.
Ilmottauduin syksyksi kuntojumppaan. Ilmottautuminen kuntonyrkeilyyn ei ole vielä alkanut, mutta sitä himoitsen kovasti. Ja joku venyttelykin olisi mukava. Tästä tulee liikunallinen syksy!

Rauha 79 kiloa

Wohoo, johan tätä on odotettu! Ilmeisesti viime viikkoina harjoitetut säännölliset sauvakävelylenkit tuottavat tulosta. Siitäkin huolimatta, että herkut ovat maistuneet viime päivinä. Kuitenkin kokonaisruokailu on pysynyt hallinnassa.

Elämä on kiireistä. Käytännössä tämä tarkoittaa epäsäännöllistä elämänrytmiä, stressiä, huonosti nukuttuja öitä, epämääräisiä ruoka-aikoja, epämääräisiä ruokailuja sekä liikunnan satunnaisuutta. Täytyy yrittää tsempata. Tiukka syksy tulossa.

pS. Painoindeksini on nyt 31.6. Vielä kilo pudotettavaa ja siirryn lihavasta ylipainoikseksi. Mikäs tämän paremmin voisi hymyn saada huulille:)

Painoindeksitaulukko