torstai 10. huhtikuuta 2008

Ruotuun

Kyllä se nyt niin vaan menee, että mun on alettava säännöllisemmin blogittamaan painonpudotustani. Alkuvuodesta kirjoitin päivittäin ruokapäivkirjaa, sitten siirryin liikuntapäiväkirjaan. Nyt suuhun on alkanut löytää tiensä jälleen karamellit ja liikunta on jäänyt kiireiden vuoksi taka-alalle. Proteiinien saamiseen olen toki yrittänyt edelleen kiinnittää huomiota.

Jospa siis tästä eteenpäin laitan itselleni tiukan karkkilakon (viikonloppua lukuunottamatta) ja päivitän jatkossa liikkumiseni säännöllisemmin. Alkuvuodestahan päätin, että lisään liikunnan määrää kolme kertaa viikossa. Nyt tuo tavoite on hukassa. Olen toki ilmojen myötä alkanut hyötyliikkua enemmän. Nyt liikunta siis tiukempaan seurantaan.

Tänään pääsin vihdoin uimahallille vesijuoksemaan. Se oli todella kivaa pitkästä aikaa. Lisäksi jaksoin paljon pidempään kuin viimeksi enkä hengästynyt niin nopeasti. Illalla kävelen vielä 2,5, kilometriä kokoustamaan.

Sunnuntai-aamulla lupaan käydä viiden kilsan sauvakävelylenkillä.

maanantai 7. huhtikuuta 2008

Rauha 81.8 kiloa

Uskomatonta, mutta totta! Paino tipahtanut - 200g viime viikosta. Vaikka olen löysillyt, olen ollut liikkumatta ja olen syönyt todella kehnosti. Ja herkkuja varsinkin! Hyvä näin. Tällä viikolla minulla on mahdollisuus liikkua, mitä en jätä käyttämättä :)