torstai 27. tammikuuta 2011

Urheilu ei kannata

Tiistaina menin joulutaon jälkeen taas kuntopiiriin. Mun joulutauko venähti kaksi viikkoa tarkoitettua pidemmäksi flunssan takia.
Opettajalla oli uudet liikkeet kuntopiiriin. Monta uutta, pilates vaikutteista, syviä lihaksia treenaavaa liikettä. Ne olivat TODELLA raskaita tehdä. Yhtä en pystynyt tekemään lainkaan.
Kärsimys kuitenkin alkoi vasta seuraavana päivänä. Eilen lihaksia särki, minua paleli kamalasti ja olin aivan loppu. En pystynyt kuin makaamaan peiton alla ja syömään. Tänään on vähän parempi olo, kuin eilen.
Liikunta ei voi olla hyväksi ihmiselle.

maanantai 24. tammikuuta 2011

- 500 g

Ilmeisesti viime viikon jälkeen tekemäni muutokset ovat toimivia. Ruokaa en ole ottanut lisää, edes vähää ja annoskokoa olen pyrkinyt pienentämään. Välillä tuntuu, että lautasella on tosi vähän ruokaa. Mutta sitten myöhemmin syönnin jälkeen huomaan, että nälkä ei ole yllättänyt. Vähempi on riittävästi. Herkkulakkokin on pitänyt edelleen.
Flunssa meni myös ohi. Kovasti en ole liikkunut. Muutamana päivänä tehnyt lumitöitä ja käynyt vaunukävelyillä. Aion mennä huomenna kuntopiiriin.

Motivaatiota etsimässä

On vaan tunnustettava, että laihduttaminen duunin ja muun aktiivisen harrastustoiminnan lomassa on haastavaa. Nyt on vaan tsempattava, sillä haluan oikeasti saada 10 kiloa pudotettua. Käytännön motivaatiota pitäisi vain saada kirkastettua. Jos positiivista haluaa etsiä, niin ainakin painonnousu on pysähtynyt.

Viime viikolla jouduin vaihtamaan jumppatunnin parturissakäyntiin erään virallisen valokuvauksen vuoksi. Huomenna aion jumppaan mennä taas. Myös iltaisille kävelyille pitäisi jaksaa vain raahautua, vaikka vaikealta se tällä hetkellä tuntuu kaiken muun kiireen keskellä.

Rauha 92,8 kiloa