sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Puhdistuskuuri alkakoon!

Johan oli pisin tauti ikinä! Olen yskinyt, nukkunut, levännyt, ollut neljän seinän sisällä ihan riittämiin. Voimat ovat olleet ihan lopussa, 500 metrin kävely on ollut mahdoton urakka. Olen vetänyt antibiootteja ja useita reseptilääkkeitä samanaikaisesti. Nyt kuuri on vihdoin ohi ja olo parempi! Ainoana rriesana on kovasta yskimisestä tullut kylkiluiden välinen kipu tai pieni revähdys. Kipu säteilee toiseen käteen pahasti rampauttaen toimintaa ja toinen kylki on pirullisen kipeä. Ehkäpä lempeä venyttely puree niihin?

Painossa ei juurikaan ole muutosta tapahtunut. En ole syönyt paljoakaan, mutta en ole voinut liikkuakaan, joten kulutus on ollut minimaalista. Ja surkeudessani olen tietenkin välillä innostnut herkuttelemaan suklaalla. Oi tuota pahettani!

Tänään aloitan puhdistuskuurin. Olen ostanut ekologista sisäisesti nautittavaa puhdistusainetta nimeltään "diet & detox -EKO puhdistuskuuri" ja purkin kyljessä luvataan seuraavaa:

1. poistaa nestettä
2. polttaa rasvaa
3. puhdistaa
4. virkistää

Kuurin aikana pyrin paisti puhdistamaan elimistöni lääkejäämistä, niin myös pääsemään eroon sokeririippuvuudestani. 10 päivän kuurin avulla luulisi sen onnistuvan.

Samalla aloitan pikkuhiljaa liikunnan. Olen käynyt jo kerran sauvakävelylenkillä. Lenkin pituus oli 1/4 normaalin pituisesta lenkistäni eli peräti noin 500 metriä. Ja se olikin ihan riittävä tällä kunnolla. Aloitan siis juoksuharrastukseni alusta. Alkavalla viikolla lähden sauvoilla liikkeelle ja katsotaan sitten, olenko saanut pöpöt lopullisesti karistettua ja miten juokseminen sujuu. Rauhallisesti aion alun kuitenkin ottaa välttääkseni jälkitaudit.