maanantai 10. maaliskuuta 2008

Haaste

Olen potenut flunssaa koko viikon. Perjantaina kuvittelin jo parantuneeni ja lauantaina lähdin Siuntion hyvinvointikeskuksen naistenpäivän tapahtumaan työkavereiden kanssa. Siellä osallistuimme sambiggiin, vesijumppaan ja chi pilatekseen. Ihania tunteja, mutta vegaani ruoka oli ala-arvoista vaikka mainostivat tekevänsä erikoisruokavalio annoksia. No sunnuntaina oli flunssa taas päällä. Ei pitäisi liikkua ennen kuin on varmasti terve.

Paino ei ole pudonnut vaan pysynyt samana, sillä en kipeänä ole viitsinyt yrittääkään rajoittaa ruokamääriä kovasti. Ja kaikista kurjimpana päivänä herkutteinkin. Pienennän ruokamääriä vasta terveenä, sillä haluan parantua mahdollisimman pian.

Ja kevään innostamana esitän Rauhalle haasteen: osallistutaan Naisten kymppiin!Viiden kilometrin urheilutapahtuma on liian lyhyt, jos kummatkin lenkkeilemme sen verran tavallisestikin. Kympissä on haastetta ( ja siellä esiintyy Dingo). Se maksaa kyllä jonkin verran, mutta voisi silti olla kivaa. Ja koko lenkin voi halutessaan kävellä. Mä vaan tartten jotain porkkanaa, jotta jaksaisin taas käydä juoksemassa.

Rauha 83.3 kg

Jei, painoa tippunut viikossa -1 kilo!

Uusi ruokarytmi on pysynyt hyvin kurissa uuden työpaikan myötä. Päiväruokaan kuuluu paljon salaatteja, raasteita ja kotona tankattu proteiinilisä. Nälkää ei olla nähty vaan hieman on herkuteltukin mm. lakritsilla, jätskillä ja pullalla. Kohtuudella kuitenkin. Se huono puoli duunissa on, että siellä altistuu kaikenlaisille pullapuodin herkuille alttiiksi. Onneksi otin heti alussa tiukan linjan. Herkutellaan sitten, kun on juhlien aika.

Liikunnassa olen siirtynyt lähilenkkeilyyn. Olen 3-4 kertaa viikossa käynyt iltalenkillä jättäen sauvat kotiin. Sen sijaan olen alkanut hölkkäämään osan matkasta. On ollut ilo huomata, miten lenkkeily alkaa sujua. Niin, ja olen toki soudellut uutta soutulaitettamme. Mittarin lukemat tosi ovat aika ankeita, sillä viidessä minuutissa kuluu hyvä jos 10 kaloria eikä sitä laitetta kauan jaksa soutaa.

Nyt katse kohti ensi viikkoa. Painon olisi syytä alkaa 82:lla.