torstai 29. toukokuuta 2008

Rauha 81.1 kiloa

Jes, tänään aamulla vaaka näytti 81.1 kiloa. Nyt täytyy tiukasti pitää kiinni ruokavaliosta ja liikunnasta, jotta virallisena punnituspäivänä saadaan vihdoin tuloksia.

Pikkuhiljaa keho alkaa palautua viikonlopun rääkistä. Huh, hurjaa se oli!

Nyt lähdemme pyörillä lapsen kanssa kauppaan.

tiistai 27. toukokuuta 2008

Rauha rehottaa

Viime viikolla ehdin jo hetkellisesti riemuita, sillä viisari tipahti vihdoinkin alle 81 kilon! Vaan mitä sitten tapahtuikaan..

Osallistuin lauantaina Turussa järjestettyyn Naisten kuntovitoselle. Vaikka olen viikottain kävellyt viiden kilsan lenkin, niin Kuntovitonen oli kauhea. On aivan eri asia mennä rauhallista lenkkeilyä iPodin kanssa maaseudun rauhassa hiekkapoluilla kuin osallistua massataphtumaan, jossa aurinko porottaa, hikivirtaa ja asvaltti ottaa jaloille.

Kehoni meni tapahtuman päivän aivan jumiin ja sitä se on ollut pari seuraavaakin päivää. Aineenvaihdunta ei vaan pelaa ja palautuminen on ollut tuskaisaa. Lisäksi olen mättänyt kurjuudessani suuhuni kaiken maailman herkkuja, mikä tietenkään ei ole ollut mikään maailman fiksuin teko.

Paino huitelee siis lähellä 82 kiloa -jälleen.

Enää en siis haaveile massaliikuntatapahtumista, vaikka hauskaa siellä oli noin muutoin.

Vaan jos jollain on hyvät keinot, miten keho saadaan liikuntasuorituksen jälkeen helpommin palautumaan, niin kertokaa siitä toki minullekin. En enää toiste halua kokea näin tuskaisia kahta päivää.