maanantai 1. syyskuuta 2008

Rauha 80,5 kiloa

Pöh, ei hyvin mene. Viime kerrastaisesta painonnoususta paino sentään laskenut puolella :D

Olen nyt kelaillut tulevaa syksyä ja kyllä se nyt niin on, että päätavoite on siinä, että paino ei lähde nousuun. Mulla tulossa todella rankka ja stressaava syksy, jolloin helposti vanhat tavat ja mässyilyt iskee päälle.

Aion kuitenkin yrittää, sillä nyt keväällä opitun uuden elämäntapamuutoksen myötä olo on ollut huomattavasti parempi, elimistö toiminut kunnolla ja energiaa on riittänyt kaikenlaiseen toimintaan. Ilman säännöllistä liikuntaa, sauvakävelyä, en syksystä tule selviämään. Nyt näiden kahden viikon aikana elimistö on ollut todella sekaisin ja aineenvaihdunta ei ole toiminut ja heti on ollut kurja, turvonnut ja tukala olo. Sitä en halua, se on selvää.

Asetan kuitenkin maltillisen tavoitteen elämäntapamuutoksen myötä. Pohdin, että voisin hyvinkin pudottaa painoa 5 kiloa marraskuun puoliväliin mennessä. Katsotaan, onnistunko siinä kaiken tämän hullutuksen keskellä. Olisi hienoa painaa jouluna 2008 75 kiloa. Kai minä nyt tällaisessa onnistun?

PS. Ostin viime viikolla uudet farkut, jotka eivät olleet edes "ison tytön" mallistoa. Vähänkö olen ylpeä!! Nämä uudet farkut tuovat kosolti itseluottamusta, hyvää mieltä ja kannustavat olemassa olollaan jatkamaan elämäntapamuutosta :)