torstai 13. tammikuuta 2011

Huonot fiilikset

Viime viikolla tähän aikaan mulla oli hyvät fiilikset. Tuntui, että olen onnistunut sen viikon projektissa. Tuntui laihemmalta. Nyt ei tunnu.

Ehkä se johtuu siitä, että olen saanut pienen flunssan. Olemme jo toista päivää sisällä, vain onko tämä jo kolmas. En ole herkutellut, mutta ruokaa olen ottanut muutaman kerran lisää. Tänäänkin otin makaroonilaatikkoa. Ja koska leivoin sämpylöitä söin vielä lämpimän puolikkaan runsaalla margariinilla kaiken päälle. Ei mulla ollut nälkä, se vain maistui hyvältä. Äh. Tekisi vain mieli ostaa suklaata ja jäätelöä ja leipoa suklaakeksejä ja hautautua peiton alle hyvän lehden kanssa. Muutenkin tekee kokoajan mieli herkkuja.

No toivottavasti en ainakaan ole lihonut. Jos olen, niin sitten vasta onkin paskat fiilikset maanantaina. Mutta menisi tämä flunssa jo ohi!

tiistai 11. tammikuuta 2011

Jumppaa

Vihdoinkin olin jumpassa, josta pidin. Juuri sopivan tasoista jumppaa minulle. Peruskuvioita ja lihasliikkeitä.

Lisäksi jumpan vetäjä oli pirteä pyöreä täti, joka ymmärsi pyöreiden ihmisten ulottuvuusongelmat ja haasteet.

Yllätyksenä tuli, että koordinaatiokykyni toiselle puolelle on ihan sekaisin. Meinas väkisin vaan mennä peruskuviot solmuun. Vaan eiköhän se siitä, kun vain jaksan käydä säännöllisesti kyseisessä jumpassa.

Se huono puoli liikunnassa on, että sitä seuraa nälkä. Ja himo. Nytkin himoitsen jätskiä. Murr.

- Rauha

maanantai 10. tammikuuta 2011

Ansa 72,5 kg

Olen elänyt todella kunnollisesti, tai niin kunnollisesti kuin pystyn, tämän viikon. En ole herkutellut kuin mandariineilla ja pähkinöillä sekä rusinoilla. Vaikka monesti on tehnyt niin kovasti mieli.

Olen katsellut telkkarista ruokaohjelmia ja kuolannut ihanien herkkujen perään. Ja syönyt mansikoita ja maustamatontajugurttia, kun telkkarissa syötiin lumoavia suklaaherkkuja.

Annoskokojakin olen onnistunut kohtuullistamaan. Lisää olen ottanut vain muutaman kerran koko viikon aikana. Ja silloinkin perusteellisen harkinnan jälkeen.

Sanoin etukäteen, etten toivo painon putoavan nopeasti. Mitä huijausta! Tottakai toivon. Salaa toivoin hieman isompaakin pudotusta, kun olen ollut niin kunnolla. Mutta kyllä tuo 800 g on hyvin, kun en oikeastaan edes laihduta. Syön suositusten mukaan, en kohtuuttomasti niin kuin aiemmin.

Rauha 93.2 kiloa

- 100 grammaa. hoh.

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hunningolla

Huomenna on punnituspäivä ja hieman jännittää tulokset. Olen toki hyötyliikkunut, tehnyt kotona punttijumppaa (mistä muuten tuli jalat ihan sikakipeiksi) ja luonut jälleen kerran lunta.

Olen myös juhlinut paljon. Tälle viikolle osui kahdet pyöreät synttärit sekä lauantai-illaksi discoilta. Pyllynpyöritys tanssilattialla tuskin on kuluttanut kaikkea nauttimaani. Virvokkeita on siis virrannut, tosin herkkuja olen pystynyt hieman rajoittamaan. Mutta en täysin. Lisäksi tänään oli pakko saada valkosipulilla höystettyä pitsaa.

Onneksi huomenna alkaa uusi viikko ja uudet kujeet. Tiistaina piiskaan itseni jumppatunnille. Pitäähän niille löytölaarista löytämilleni sisäkengille saada käyttöä.

- Rauha