keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Rauhan kuulumisia

Lupasin aiemmin kirjoitella kuulumisia hieman myöhemmin. Tässä ne nyt tulevat.

Olin viime viikolla kipeänä. Minuun iski joku omituinen vatsapöpö. Olo oli monta päivää heikkona ja vatsa todella kipeänä. Itse asiassa vatsa oireilee vieläkin. Tämä onkin outo tunne, sillä elämäntaparemontin myötä aiemmat vatsaoireet ovat kadonneet tyystin. En edes muistanut, että sellaisiakin voi olla olemassa:)

Liikuntaa en viime viikolla harrastanut pöpöilyn vuoksi. Hieman kävin kävelemässä lähimaastossa todella rauhallisesti naapurin misun kanssa. Tosin duunissa on ollut todella rankkaa ja fyysistä, että pisteet siitä.

Vielä tavoitteistani. Uusi tavoitteeni on 75 kiloa eli -7 kiloa juhannukseen mennessä. Muutin tavitteeni tuohon blogin sivussa näkyvään taulukkoonkin. Tarvitsen selvästi tällaista vartiointia ja tiukka otetta, muuten ote lähtee helposti luisumaan. Nyt on taas sairastelun jäljiltä ryhdistäydyttävä ja lähdettävä ulos nauttimaan valoisista kevätilloista.

Jännä juttu, mutta hoikistustani ei vielä ole kukaan kommentoinut. Toisaalta, tässä kohtaa vaatteet ovat vasta solahtaneet sopivan kokoisiksi. Nyt olisi tarkoitus pienentyä oikeasti. Tosin olen jo kaivanut yhdet vanhat farkut kaapin ylähyllyltä takaisin käyttööni, juhuu!

Ansan välitilinpäätös

Matkalla herkuttelin melkolailla, mutta onneksi kaupunkimatkalla tulee myös käveltyä. Paino ei siis noussut, mutta ei se laskenutkaan.
Vegaanille Berliini on kyllä aikamoinen herkkukeidas mm. falafel annos hummuksella ja itseleivotulla leivällä 2,50 e ja kaupoista löytyi ihania suklaita, jota oli tehty mm. riisimaitoon. En ole syönyt herkkuani eli valkoistasuklaata ainakaan 13 vuoteen.

"Uusi" tavoitteeni on painaa tuo 64 kiloa juhannuksena. En ole kyllä kovin varma onnistumisestani. Ja epävarmuuus tuskin edesauttaa onnistumista. Laihduttaminen on niin sairaan vaikeata. Nälässä oleminen on kamalaa, mutta 3 kk kokemuksella se on ainoa, mikä auttaa. Yritän nyt kevään tultua liikkua enemmän, jos sillä tavalla voisin pitää ruokamäärät kohtuullisina. Ostin uuden pyörän itselleni. IHANA! Ajaminen tuntui niin mukavalta ja hyvin rullaavalta.

maanantai 31. maaliskuuta 2008

Rauha 82 kiloa

Kolmen kuukauden elämäntaparemontti on takana. Painoa lähti
-8 kiloa! Aivan mahtava fiilis!

Mutta ei tämä tähän jää. Olemme Ansan kanssa päättäneet jatkaa kuntoiluamme toisella kaudella. Oma tavoitteeni on 75 kiloa (-7 kiloa) juhannukseen mennessä. Aikaa on samaiset 3 kuukautta. Sitten voisikin kesän lomailla hyvillä fiiliksillä.

Nyt minun on kiiruhdettava töihin, mutta palataan asiaan!