tiistai 18. elokuuta 2009

täällä ollaan..

..ja lenkille mennään! Maanantai-aamun punnitus näytti 85,2 kiloa. Siitä lähdetään!

sunnuntai 16. elokuuta 2009

Rauha palaa kehiin

Juhuu, täällä ollaan taas. Ja on syytäkin! Ilman julkista kontrollia joudun ihan hunningolle. Kiloja on tullut takaisin ja vyötärö levinnyt, kuinkas muutenkaan.. Ja se kammottava kaksoisleukakin roikkuu inhottavasti leuan alla.. :)

Jotain kivaakin kerrottavaa minulla on. Olen alkanut tosissani treenaamaan juoksemista. Olen säännöllisesti juossut 3 kilsan lenkin intervelliharjoittelulla. Ensin alkuun jaksoin puuskuttaa minuutti juoksua ja kaksi kävelyä alkulämmittelyn jälkeen. Nyt pystyn hyvinä päivinä hölkkäilemään jo 3 minuuttia minuutin kävelytauolla. Tänään tein sunnuntain kunniaksi 6 kilsan lenkin ja jaksoin hölkkäillä siitä lähes puolet! En ole aikoihin käynyt kyseistä lenkkiä, joten oli helppo huomata, että ainakin kestävyys ja kunto on parantunut!

Kun keväällä 2008 aloittelin elämäntaparemonttia, oli tavoitteena pudottaa kymmenisen kiloa ja saada inha kaksoisleuka pois. Nyt tavoitteena on saada hyllyvä maha pois ja uuma esiin. Tämä tarkoittaa tosin sitten painon pudottamista 15 kiloa, joten.. Aloitan kuitenkin realistisista luvuista. Olen lähdössä matkalle lokakuun toisella viikolla. Siihen on aikaa 8 viikkoa ja aion pudottaa 4 kiloa tuohon mennessä.

Kotivaakani näytti minulle äsken 86,5 kiloa ja vanhempieni vaaka 84,5 kiloa. Aion uskoa sekoilevaan kotivaakaamme ja niillä mennään mitä on. Lokakuun alussa tavoitepainoni on 82 kiloa.

Ja viikkopunnitukset tuttuun tapaan maanantaisin.