maanantai 5. toukokuuta 2008

katumusharjoituksia

Edellisessä bloggauksessani lupasin blogata tästä lähin liikuntakertani - ja sitten en blogannutkaan ollenkaan. Se ei johtunut liikuntakertojen puutteesta vaan häpeästä holtittoman makeansyönnin seurauksena. Makean himo on mun ongelma numero yksi. Etenkin kuukaustisten aikaan makeaa tekee mieli niin paljon, että sitä saadakseen tekee ihan mitä vain. Ja silloin ei pieni makeansyönti auta. Toissa viikonloppuna meni 500 g (ARGH!!!) luomu hedelmäkarkkeja ja 100 g vegaanista maitosuklaata. Ja jäätelöä kului reilun viikonajan päivittäin jne.

Onneksi sentään olen innostunut pyöräilystä. Edellisellä viikolla kilometrejä kertyi 96 ja viime viikolla 90. Lisäksi olen tehnyt useampana päivänä raskaita puutarhatöitä mm. perustanut kaksi uutta isoa kukkapenkkiä ja kuljettanut kiviä.

Paino ei ole muuttunut, mutta se miltä reidet tuntuvat on. Ne tuntuvat paljon voimakkaammilta, kiinteäämiltä ja sileämmiltä. Takapuolessa on havaittavissa myös muutoksia.

Nyt yritän ryhdistäytyä tuon makeanhimon suhteen, sillä tässä kuun vaiheessa se on helppoa. Onko kellään hyviä vinkkejä makeanhimon taltuttamiseen. Tasaisesti syöminen ei auta, eivätkä muutkaan yleisesti suositellut tavat. Kyse ei ole nälästä vaan silkasta himosta.

Rauha 81.4 kiloa

V I H D O I N K I N !!!

Painoa oli tipahtanut viikossa puolikiloa. Auringon ja kevään myötä perheemme on alkanut liikkumaan pyörillä ja retkeilemään.

Tosin on sitä tullut jälleen herkuteltuakin. Ansa piipahti luonamme viikonloppuna ja pääsimme tapahtumaan, jossa pääsimme herkuttelemaan vegaanileivonnaisilla. Ai että, todella makoisia olivat!

Vaikka paino on jumittanut, niin vanhat vaatteet ovat vasta viime aikoina alkaneet pyöriä päälläni. Vappujuhlaan valmistautuessani jouduin kiireessä kiristämään mekkoani rauhanpinssillä, kun mekko oli valahtaa nilkkoihin eikä muuta kiristämisvälinettä siihen hätään löytynyt :D

Tämän aamuinen yllätys piristi kummasti mieltä ja kannustaa varmasti eteenpäin hankkeessa.