keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Rauhan uudet reitistöt

Ensinnäkin huippuonnittelut Ansalle! Paino saattaa nyt lähteä valumaan alaspäin ihan itsestään, kun hankala alku on ylitetty.

Nyt olen tullut sauvakävelyssä siihen vaiheeseen, että tuttu vanha reitistö alkaa pikkuhiljaa tympiä. Tai onhan noita reittejä muutamiakin, mutta tänään kokeilin ihan uutta reittiä ja pidin siitä kovasti! Lisäbonuksena löysin kommunikaatorin korvanapit, joten nyt pystyn sekä kuuntelemaan radiota että katsomaan sport-ohjelmalla reittivalintani, matkan pituuden, kalorikulutuksen jne.

Olen muuten huomannut, että kehoni on aivan jumissa, paikkoja särkee ja kiristää. Nestettä ja turvotustakin tuntuu kehossa oelvan -eikä syynä ole kuukautiset. Tämä kesäaika vain saa kehon sekaisin. Todella harmillista, että en enää pääse tiistaiaamuisin bodypilatekseen. Se toisi nopeasti notkeutta.

Paino pysyttelee edelleen 81 kilon hujakoilla. Nyt kun olen lukenut muiden painonpudottajien blogeja, niin saan olla tyytyväinen tilanteeseeni. En ole pahemmin repsahtanut, vaikka kesä tarjoaa parhaita herkkujaan. Kun luin Ansan herkkulistaa äsken, niin voin vain todeta, että niin minäkin olen moisia syönyt -säännöllisesti. Kappas vain, ettei painoni laske:)

Lisäksi olen ottanut duunissa uuden linjan ruokailun suhteen. Pakko se on nyt todeta, että ruoka töissä on hyvää mutta älyttömän rasvaista. Keittoihin tungetaan kermaa litratolkulla, samoin sulatejuustoa. Siirryin töissä keitetty peruna-salaatti linjalle. Välipalaksi tumma leipä juustolla. Illalla kotona sitten proteiinitankkaus. Näin sen sitten vain täytyy mennä.

Vihdoin meillä on viikonloppu, jolloin ei ole menoja! Nyt aion ottaa uuden lukeman eli lähemmäs 80 kiloa maanantai-punnituksessa. Se on tämän viikon tavoite ja haaste. Kokemuksesta tiedän pystyväni siihen. Rautaisella tahdolla ja lujalla itsekurilla. Siitä olisi sitten hyvä jatkaa projektia eteenpäin, saisi uuden alun.

tiistai 29. heinäkuuta 2008

Ihmeellistä

Olen viime viikolla syönyt:
-2 jäätelöä
-116 g irtokarkkeja
-8 palaa tummaa suklaata
-sipsejä
-kaakaota
-pähkinöitä ja rusinoita

Olen liikkunut:
-kävellyt 2 kertaa
-pyöräillyt 2 kertaa
-melonut 2 kertaa
-tehnyt kerran raskaita puutarhatöitä

Ja mun paino oli pudonnut puoli kiloa! En olisi uskonut ollenkaan, pelotti kamalasti mennä vaa'alle. Tällaista laihista mä jatkan!

sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Kesäreissussa

Huh, ihana Itä-Suomessa vietetty viikonloppu takana. Olemme uineet ja uineet ja vielä kerran uineet. Kävimme Tykkimäessä, joka oli jälleen kerran mukava, mutta uuvuttava kokemus. Aurinko paahtoi täysillä ja huomasin jälleen kerran, että jopa perinteinen karuselli alkaa olla liikaa minulle. Kohta en kai uskalla istua edes pihakeinussamme;)

Mutta se, jos mikä reissussa on kamalaa, on ruokailu. Sukulaiset tekevät toki maittavaa kasvisruokaa, mutta ruokasisällöt ovat ihan järkyttäviä. Vihanneksia löytyy, mutta kermassa lillutettuina. Tykkimäessä tarjolla kasvissyöjille oli ranskalaisia, pitsoja, pullaa.. Yhdestä ravintolasta lopulta ostin juustösämpylän -kuivalla, valkealla sämpylällä tietenkin. Proteiinista sai vain haaveilla koko viikonlopun.

Menomatkalla pysähdyimme rekkamiesgrillillä. Lapset söivät ranskalaiset ja mieheni hampurilaisen kananmunalla ja ananaksella. Minua vain puistattaa tuollainen ruoka. Toisaalta olen ylpeä siitä, että kieltäydyin näistä sekä monista muista herkuista kuten useista jäätelöistä viikonlopun aikana. Tosin herkuttelin toki mustikkapiirakalla ja rommin makuisella suklaakakulla.

Ilahduttava kokemus oli halpahalli, jossa piipahdimme. Minä tietenkin rynnin vaatteiden alennusmyyntiosastolle. Sovituskopissa sain huomata, että valitsemani vaatekoot olivat liian suuria. Paino ei ole laskenut, mutta vaatekoko on edelleen pienentynyt. Jotain sentään siis tapahtuu tässä paksussa kropassa. Ilmeisesti iltalenkkini kantavat tulosta sittenkin..

Nyt on jälleen kurinpalautuksen aika viikonlopun jäljiltä. Menen tekemään katumusharjoituksia sauvakävelylenkille. Sitä ennen lataan kuitenkin uutta musiikkia soittimen täyteen. Vanhaat kipaleet alkavat jo väsyttää. Jospa sitä kokeilisi Abbaa Mamma Mia! elokuvan innoittamana:)