maanantai 10. maaliskuuta 2008

Haaste

Olen potenut flunssaa koko viikon. Perjantaina kuvittelin jo parantuneeni ja lauantaina lähdin Siuntion hyvinvointikeskuksen naistenpäivän tapahtumaan työkavereiden kanssa. Siellä osallistuimme sambiggiin, vesijumppaan ja chi pilatekseen. Ihania tunteja, mutta vegaani ruoka oli ala-arvoista vaikka mainostivat tekevänsä erikoisruokavalio annoksia. No sunnuntaina oli flunssa taas päällä. Ei pitäisi liikkua ennen kuin on varmasti terve.

Paino ei ole pudonnut vaan pysynyt samana, sillä en kipeänä ole viitsinyt yrittääkään rajoittaa ruokamääriä kovasti. Ja kaikista kurjimpana päivänä herkutteinkin. Pienennän ruokamääriä vasta terveenä, sillä haluan parantua mahdollisimman pian.

Ja kevään innostamana esitän Rauhalle haasteen: osallistutaan Naisten kymppiin!Viiden kilometrin urheilutapahtuma on liian lyhyt, jos kummatkin lenkkeilemme sen verran tavallisestikin. Kympissä on haastetta ( ja siellä esiintyy Dingo). Se maksaa kyllä jonkin verran, mutta voisi silti olla kivaa. Ja koko lenkin voi halutessaan kävellä. Mä vaan tartten jotain porkkanaa, jotta jaksaisin taas käydä juoksemassa.

Ei kommentteja: