sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Terveysohjelma kommunikaattorissa

Sain kommunikaattorin. Vielä jokin aika sitten pidin moista turhuutena, vaan nyt on mieli muuttunut. Mikä parasta, mieheni asensi siihen terveysohjelman. Voin seurata painoni kehittymistä, pitää liikuntapäiväkirjaa ja ohjelma sisältää toiminnon, jonka avulla laite tunnistaa lenkkeilyreittini, laskee kilometrit ja ajan. Eikös olekin kätevää! Vielä kun oppisin tosiaan käyttämään sitä ohjelmaa..

Tänään puhuin urheiluhullun ystäväni kanssa juoksemisesta ja lenkkeilystä. Hän esitteli minulle huokeahintaisia ja kivannäköisiä ulkoilukenkiään. Minun on pakko hankkia uudet. Asia varmistui tänään iltalenkillä. Tähän asti olen luullut, että vika on minussa, painossani ja huonossa kunnossani, kun jalkojani alkoi viime kesänä aina lenkillä särkemään. Jalkasärky ei tietenkään kannusta liikkumaan.

Viime kerralla kävin lenkillä vanhoilla lenkkareillani, jotka ovat tukevat ja hieman vaelluskenkämäiset. Pystyn jopa niillä hölkkäämään osan matkasta ilman, että jalat alkavat särkeä. Tänään ns. "juoksulenkkarini" jalassa jalkakipu, varsinkin jalkapohjissa tuntui todella kivuliaalta. Heitän siis "juoksulenkkarini" nurkkaan ja hankin uudet.

Ei kommentteja: