tiistai 18. maaliskuuta 2008

Rauhan juoksukengät

Ihanaa, pääsin pitkästä aikaa bodypilatekseen. Aivan mahtavia pitkiä ja syviä venytyksiä lenkkeilyn ohella.

Bodypilateksen jälkeen piipahdin lähikaupassa, jossa osuin alekorin viereen. Sieltä bongasin aivan mahtavilta jalassa tuntuvat juoksukengät. Toivottavasti ovat myös juoksussa yhtä hyvät!

Eilen illalla kävin lenkillä ja kommukaattorini kertoi, että iltalenkkini pituus on 2,3 km. Matkan pituus yllätti minut, oletin lenkin olevan paljon lyhyempi. Ja mikä parasta, eilen hölkkäsin lenkistä 3/4 ja kävelin vain 1/4. Tämä tarkoittaa, että minulta sujuu 1,5 kilsan hölkät kevyesti, wohoo!!

Tosin hidasta menoahan tuo on, mutta jostain sitä on aina aloitettava.

1 kommentti:

Veget puntarilla kirjoitti...

Uudet juoksukengät oli hyvät! Kävin testaamassa niitä perinteisellä sunnuntailenkillä (vaikka tänään on siis tiistai). Samalla sain mitatuksi kommunikaattorillani sunnuntailenkin pituuden ja 5 kilsaahan tuo oli ja parikymmentä metriä päälle. Ja aikaa kului 59 minuuttia.

Tänään hölkkäsin lenkistä noin 2 kilsaa ja myöhemmin vielä hieman lisää. Hölkkä on hitaampaa kuin reipas kävely, mutta tuntuu selvästi tehokkaammin kropassa. Iltojen tullessa valoisemmiksi pystyn ilmeisesti toteuttamaan haaveeni eli hölkkäämään tuon koko reissun. Tosin treenaamista tuo vielä vaatii.

Paikat hellinä, mahtava olo!

- Rauha