maanantai 3. maaliskuuta 2008

V I H D O I N K I N !

Bileet pystyyn, vihdoinkin paino on pudonnut! Harmi vain, ettei näissä bileissä syödä... En tiedä osuiko Janskun ennustus oikeaan eli keho olisi vihoinkin ymmärtänyt ruveta luopumaan saavutetuista eduista vai puriko nälkäkuuri. Luultavasti kummatkin. Kilo on lähtenyt.
Olen syönyt viikon ajan sen verran vähän, että joskus on ollut nälkä. Veden juonti kummasti auttaa. Ja ehkä hieman perverssiä, mutta oikeastaan nälkä tuntuu hyvältä (paitsi siitä johtuva päänsärky). Tuntuu hyvältä kun tietää, että nyt sitä lähtee... Tuntuukohan anorektikoistakin osittain siltä?
Kilo viikossa on enemmän, kuin olin ajatellut alunperin, mutta alunperi en myöskään ajatellut vain ajatella kahta ensimmäistä kuukautta. Jos saisin tämän vauhdin pidettyä kuun loppuun, saavuttaisin melkein tavoitteeni. Peukut pystyyn!

1 kommentti:

Veget puntarilla kirjoitti...

Jee, Onnea onnea aivan mahtavaa!! :)

Nyt aherretaan kunnolla koko kuukausi ja sitten huhtikuussa voidaan olla tyytyväisiä itseemme.

Kävin juuri iltalenkillä vaikka napakka pakkanen paukkuu nurkissa ja yrittää tehdä talvea tänne Pohjolaan. Jätin sauvat kotiin ja hölkkäsin pariin otteeseen lenkin aikana. Olen ihan fiiliksissä! Haaveissa onkin kunnon juoksukengät. Saavat jopa maksaa paljon, kunhan niillä on hyvä liikkua eikä jalat tule kipeiksi.

- Rauha