maanantai 28. tammikuuta 2008

Rauha 85.5 kg

Tällä viikolla olen tyytyväinen tuloksiin. Painoa pudonnut viime viikosta -1.4 kg. Viime viikolla tosin painossa oli hieman nousua, lähinnä turvotusta, pämppäilyn vuoksi. Täytyy tosin tunnustaa, että viikonloppu sujui jälleen pämppäilyn merkeissä.

Onneksi tipaton tammikuu alkaa olla loppusuoralla, eihän tällaista menoa jaksaisi kukaan. Olen nauttinut virvokkeita kuluneen kuukauden aikana enemmän kuin koko viime vuoden aikana yhteensä. Huolestuttavaa.

Viikonlopun mässäily on pysynyt aika kivasti nyt kurissa. Tosin lauantaina söin mieheni tekemää aivan taivaallisen hyvää, ja rasvaista, kasvissoijalasagnea. En ole varmaan koskaan syönyt niin hyvää lasagnea! Herkuttelin myös jätskillä pitkästä aikaa. Mitenköhän käy, kun kesä saapuu. Täytynee etsiä painonhallintaan sopivat jätskit.

Järkyttävintä, mitä viikon aikana söin, oli ABC-huoltoaseman kasvispasta-annos. Sisälsi vaaleaa penne-pastaa, kahden väristä porkkanaa, pari parsakaalia ja muutaman parmesanlastun. Mauton ja ravintosisällöllisesti erittäin mitäänsanomaton annos. Lisäksi annos oli törkeän kallis. Parasta annoksessa oli salaattipöydän tumma ruisleipä.

Nyt kömmin keittiöön tekemään itselleni paahdetun ruisleivän savutofulla, nam. Tässä vielä linkki kotimaisen Soyan sivuille, joka valmistaa maan parhaat tofut!

Ei kommentteja: