tiistai 29. tammikuuta 2008

Ansan viikko hunningolla

Rupesi alkuviikosta jurppimaan pahasti se, ettei paino tipu. No, korjasin asian syömällä pullaa, karkkia, kaakaota, jätskiä ja nautiskelemalla muutaman lasillisen viiniä hyvässä seurassa. Ja yllätys yllätys paino ei ole edelleenkään pudonnut. Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja päätin todella alottaa ruokapäiväkirjan pitämisen. Huomasin heti, että söin illalla liikaa. Koko illan oli kamala nälkä. Kun katso ruokapäiväkirjaani niin huomaa, mistä se johtuu. Töissä ollessani en syö riittävästi proteiinia. Mulla on osittain omat eväät ja osittain syön työpaikalla. Pitäisi varmaan siirtyä kokonaan omiin eväisiin ja ottaa välipalaksi leipää, jonka päällä on jotain proteiinipitoista. Tai soijajugurttia, femisoijaa ja marjoja. Mitä muita proteiinipitoisia ja nälkää pitäviä välipaloja on?

Mutta on ollut lohdullista katsoa Teemalta tulevaa saksalaista realitylaihdutussarjaa Läskinvartijat. Ja vartioimista se todella on. Tyytyväisenä huomasin, että vuoden televisiolaihduttamisen jälkeen osalla osaanottajista oli paino noussut lähtötilanteesta. En ole siis ainoa... Tosin ei tässä ole vielä vuotta kulunut. Ja jos laihduttaisin telkkarissa niin mun olisi pakko onnistua. Muuten hävettäisi liikaa.

1 kommentti:

Veget puntarilla kirjoitti...

Hip hei,

tai sitten otat vain pelkästään proteiinilisän mukaan. Kuten vaikka hummusta pakasterasiassa, mistä sitä on helppo levittää leivän tai näkkärin päälle.

Tofupihvit ja kuutiot on helppo lämmittää muun ruuan lisäksi tai leivän päällä syötäväksi, samoin falafelpyörykät, puhumattakaan linssipihveistä..

- Rauha