perjantai 25. tammikuuta 2008

Omega kolmosta ja kalsiumia nassuun

Kun vuodenvaihteessa päätin ryhtyä muuttamaan elämäntapojani ja pudottaa painoa, niin luin tietenkin runsaasti laihduttamisesta ja painonhallinnasta. Luin myös omega kolme rasvahapoista, jotka liikuntasuorituksen aikana polttavat tehokkaasti sokeria ja rasvaa. Olin tuolloin jopa niin epätoivoinen läskieni suhteen, että hetken pohdin mahdollisuutta alkaa syömään kalaöljykapseleita.

Vaan onneksi ihana kasvissyöjä mieheni tuli apuun. Aamulla, ennen kuin olin herännyt, hän oli jo käynyt apteekissa ostamassa Linolive- pellava- ja oliiviöljykapseleita. Siinä ei siis ole kalaa eikä kapseleissa liivatetta. Ihan huippua! En halua mitenkään erityisesti mainostaa suurta lääkefirmaa, mutta täältä löytyy käyttämieni linoliven kotisivut.

Olen aina ollut äärettömän huono syömään lisäravinteita ja pillereitä. Nyt olen kuitenkin innostunut linolive-kapseleiden lisäksi nauttimaan säännöllisesti kalsiumia ja D-vitamiinia. Koska olo on ollut todella väsynyt ja vetämätön, lähinnä kai johtuen tästä vuodenajasta, niin ostimme tänään myös monivitamiinia koko perheelle.

Ei kommentteja: