tiistai 22. tammikuuta 2008

Rauhan salaatti

Huh, tänään aamupaino vaatteilla oli vähemmän kuin eilen pikkareilla. Ehkä jotain toivoa on.. Viikonlopun mässäily aiheutti ilmeisesti mojovat turvotukset, samoin kuin tänään alkaneet naisten onnenpäivät. Turvotuksen kyllä huomaa kropassa. Olo on ankea ja kankea. Raahauduin kuitenkin urheasti bodypilatekseen. Sielläkin tosin huomasi, että keho ei nyt oikein ole messissä.

Ruokarytmistä olen saanut jälleen kiinni. Tänään tein herkullista, ruokaisaa salaattia, jota otan huomenna mukaani työmatkalle. Ennen näillä matkoilla on tullut ahmittua suklaapatukoita ja virvoitusjuomia. Nyt pakkaan mukaani tofuruisleivät ja ihanan ruokaisan salaatin. Tässä teille salaatin ohje vielä.

Simpukkamakaroonisalaatti

Värikästä simpukkamakaroonia (keitin 3 dl)
Kikherneitä (tölkistä)
Aurinkokuivattua tomaattia (muutama ruokalusikallinen)
Tuoretomaattia pilkottuna
(Raejuustoa)

Helppoa, yksinkertaista ja maukasta. Ja proteiinipitoista. Kikherneet voi korvata vihreillä linsseilläkin. Lisämausteita ei tarvita, sillä aurinkokuivattu tomaatti öljyineen maustaa salaatin. Tosin valkosipuli, tuore persilja tai basilika kyllä tekisi salaatista herkkua. Ja sopiihan tuohon lisätä raikasta, rapsahtelevaa jäävuorisalaatti tai herneenversoja, nam.

Ei kommentteja: