maanantai 4. helmikuuta 2008

Ei edelleenkään...

Tälläkään viikolla paino ei ole liikkunut suuntaan eikä toiseen.(Yllätys, yllätys) Ajatustyötä on tehty kovasti (se ei näköjään laihduta).

Asioita, jotka ovat pielessä:
- Liikkumattomuus: viime viikolla en liikkunut lainkaan. Olen väsynyt töistä tullessani ja jämähdän telkkarin eteen.
- Väsymys: Kun väsyttää niin nälättää. Ei jaksa kiinnostua laihduttamisesta eikä välittää painosta. Mieli tekee etenkin leipää ja makeaa.
- Annoskoot: Kun ahmituttaa saattaa syödä esim 4 leipää, 2 jugurttia, hedelmää jne. UH!

Näihin asioihin olisi siis puututtava. Eilen käytiin melkein 2 tunnin kävelyllä metsässä, olen syönyt rautalisää piristyäkseni ja annoskokoihin koetan puuttua. Ja syödä enemmän kasviksia, kun tekee mieli syödä kohtuuttomasti. Tänään söin päivällisellä enemmän punajuuriraastetta kuin itse ruokaa.

Ai niin ja ruokapäiväkirjan pitäminen takkuaa. En muista kirjata kaikkia ýlös, kun syön enemmän kuin jaksan muistaa. taidan lupua yrityksestä ja keskittyä syömään säännöllisesti. Ehkä sekin auttaisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tutulta tuntuu (väsyttää, ahmituttaa ja evvk).

Mua auttaa jonkin verran ruoka-aikojen päättäminen etukäteen. Ja kun alkaa tekemään kovasti mieli jotain patonkia tms, ajattelen vain että ruoka-aika on esim puolentoista tunnin kuluttua, ja mieli jotenkin rauhoittuu. (Olen tietysti sotkenut elimistöni, enkä tunne normaalia näläntunnetta, on tyhmää elää kellon mukaan jne jne, mutta tämä siis hieman auttaa.)