tiistai 5. helmikuuta 2008

Rauha 85.3 kg

Pahus, paino nousi torstaisesta punnituksesta +300g. Onneksi painon suunta on kuitenkin laskeva viime viikon maanantaihin verrattuna -200g.

Toisaalta toivon saavani tästä uutta ryhtiä elämäntaparemonttiini, sillä viime viikolla ajauduin väärille raiteille. Stressiä, kiirettä, epäsäännöllisiä ruoka-aikoja, lipsumista herkkujen suhteen, liikaa pikaruokia, liian vähän liikuntaa..

Tahtomattani olen joutunut tilanteisiin, jossa minun on ollut pakko syödä joko herkkuja (laskiaispullia ja runebergintorttuja) tai juoda kaljaa. Kuten junamatka täpötäydessä junassa moottoripyöräfanien kanssa. En onnistunut saada paikkalippua junaan, joten päädyin istumaan täpötäyteen ravintolavaunuun puhumaan moottoripyöristä messuvieraiden kanssa. Pakkohan siinä oli tuopillinen ottaa.

Liikunnastakin jouduin laistamaan viime sunnuntaina, sillä nimeämättömästä syystä valvoin lauantain ja sunnuntain välisen yön ja olin aivan raato sunnuntaina. Makasin vain sängyllä, en pystynyt edes kirjaa lukemaan tai telkkua katsomaan puhumattakaan siitä, että olisin kömpinyt ulos kävelylle.

Vaan nyt on aika ryhdistäytyä, ettei homma lipsu täysin käsistä. Pidän tiukemmin ruoka- ja liikuntapäiväkirjaani, syön säännöllisesti pieniä terveellisiä aterioita, saan aineenvaihduntani jälleen liikkeelle, muistan nauttia riittävästi proteiineja ja nukun riittävästi. Kohta lähden aamujumppaan. Kyllä tämä tästä, ensi viikolla paino on alle 85kg.

Ei kommentteja: