tiistai 1. tammikuuta 2008

Rehevä Rauha

Tähän on tultu. Sorja vartaloni on rehevöitynyt järkyttävästi vuosien vieriessä. Kyseessä ei ole enää mikään pieni muutaman kilon jenkkakahva-ongelma vaan nahkani alle on majoittautunut minun lisäkseni vähintäänkin norsu. Painoindeksitaulokon mukaan olen lihava. Tämä on merkittävä terveysriski.

Elämäntilanteeni on vihdoin sellainen, että minulla on aikaa itselleni. Lapset eivät enää ole liian pieniä, ne eivät valvota öisin eikä niitä tarvitse imettää. Myös ulkoilu ja liikunta lasten kanssa on jo mukavaa ja helppoa. Muutenkin elämäntilanteesta johtuen voin juuri nyt keskittyä saamaan painoni hallintaan. Jos en tee sitä nyt, niin ehkä en sitten ikinä.

Tavoitteenani on hilata painoni normaalin ylipainon lukemiin. Tämä tarkoittaa vähintään 10 kilon pudotusta. Tavoitteenani on saada kaksoisleuka kuriin, tuskailu vaatekauppojen ahtaissa sovituskopeissa loppumaan ja saada vaatekaapin vaatteet mahtumaan ylleni ilman että napa tursuaa aina näkyvillä. Tämän lisäksi odotan innolla lisäenergiaa ja parempaa henkistä olotilaa. Ekasta 10 kilosta palkitsen itseäni hiusten leikkuulla ja värjäyksellä. Hyvästi tylsyys ja turta mieli, tervetuloa pirteä kevät!

Ei kommentteja: