sunnuntai 8. helmikuuta 2009

kunto plus-lehden jumppavideo

Tänään piipahdin lähiärrällä ja ostin kannen innoittamana Kunto Plus-lehden. Mukana tuli jumppa DVD eri vartalotyypeille eri ohjelmilla. DVD:n kansi vaikutti hyvälle. Vaan kuinkas kävikään kun lähdin kokeilemaan ohjelmaa.

Alkulämmittely oli ihan mukava, minkä jälkeen valitsin omenavartaloiselle tehdyn ohjelman. Ohjelma karahti kiville osaltani jo heti alkumetreillä, sillä siinä piti alkaa hyppä kyykystä punnerrusasentoon. En voi sietää hyppyjä ja pomppuja jumpassa. Lisäksi ne ovat oikeille, aidoille omenavartaloisille jopa aika mahdottomia toteuttaa. (Eikä meillä ihan hirveäati ole tilaakaan tuollaisia villejä jumppahypyjä tehdä..)

Valitsin pikapikaa ohjelman rehevälle, mikä ei sisältänyt hyppelyitä. Painot olisi tarvinnut ja jumppapallon, eikä mulla sellaisia ole. Lainasin lapsilta pomppupalloa ja mukailin ohjelmaa. Hirveästi en kuitenkaan syttynyt.

Ensimmäinen psttymys, jonka koin jumppavideon kohdalla, oli ohjelman vetäjät. Levyn kannessa oli 5 kivannäköistä naista erilaisine vartaloineen. Jotenkin sain mielikuvan, että nämä voisivat myös olla ne jumppaopet. Jos olet rehevä, niin laihan jumppaopen lienee aika vaikea ymmärtää, miten vaikea oikeasti rehevän ihmisen on tietyt liikkeet suorittaa, kun keho asettaa tietyt rajoitteet. Siksi olisikin huippua, jos rehevän ohjelman vetäisi rehevä jumppamaikka. Vielä huipumpaa olisi päästä seuraamaan, kuinka esim 12 viikon säännöllisellä harjoittelulla jumppamaikankin kilot karisisivat luvatun määrän.

Ja sitten taustalle kunnon musiikkia, eikä mitään hissimusiikkia! Tällaisesta levystä ja ohjelmasta olisin valmis maksamaan maltaita!

Nyt näiden mietteiden myötä syvennyt itse lehteen. Aamulla palataan asiaan!

Ei kommentteja: