sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Nyt on hyvät fiilikset!

Kävin eilen aamulla taas vaa'alla. Melkein jätin käymättä, sillä viikko tuntui menneen aivan penkin alle. En jaksanut juurikaan liikkua torstaita lukuunottamatta. Torstaina tosin jaksoin käydä sekä luistemassa (5,2 km) että pilateksessa. Mulla on ollut koko viikon kamala nälkä ja olen sen vuoksi syönyt edellisiä viikkoja enemmän. Makea on myös himottanut. Järkevänä laihduttajana välipala-aikaan nälän iskiessä huomasin mehujätskissä olevan vähemmän kaloreita kuin karpalo-puolukka soijajugurtissa. Makean himoiselle valinta ei ollut vaikea.
Mutta kaikesta huolimatta paino on taas pudonnut. Viisari oli 69 ja 69,5 välissä, joten reilu puoli kiloa on kadonnut. Melkein kolme kiloa siis kaiken kaikkiaan noin 4 viikossa. Olen tyytyväinen. Laskeskelinkin, että jos sama tahti jatkuisi, niin ensi kuun lopulla tavoitteeni olisi melkein saavutettu. Hieman kyllä pelottaa tuo 69 kiloa. Vuosi sitten en saanut painoani siitä paljoakaan alaspäin hievahtamaan.

3 kommenttia:

Veget puntarilla kirjoitti...

Wohoo hienoa Ansa! Jaksa vaan painaa!!

Mua taas hirvittää lähteä ajamaan alas sitä 7-kymppiä. Viime keväänä kun tyssäs 79-80 kiloon painonlasku. Ja vielä kun tuo vaaka alkoi temppuilemaan ja antoi lisähaasteita muutamalla ekstrakilolla. Onneksi on kevät ja kaikki mahdollisuudet edessä. Nyt vain motivaatio kohdalleen, kunnon tsemppaus ja kyllä me onnistutaan!!

Tänään muuten käytiin perhaan kanssa kävellen kirjastossa ja kohta lähdetään uimaan. Uimassa en olekaan ollut aikoihin, toivottavasti innostun tästä taas.

- Rauha

Anonyymi kirjoitti...

Vesijuoksu ois kivaa, mutta töissä uimassa käyminen on saanut mun ihottumat tosi pahaksi. Pitäis varmaan mennä lääkäriin.

ansa

Veget puntarilla kirjoitti...

Heh, mitäs me tautiset naiset..

Mulla taas menee aina vettä korvaan eikä sitä saa pois ja se sattuu siellä ja sitten olen pahatuulinen koko loppupäivän. Näin kävi taas eilen. Turhauttavaa. Onneksi sain lainattua miehen korvatippoja ja niiden avulla sain veden lopulta ulos korvasta.

Muutoin tykkäisin uimisesta todella paljon!

Olen yrittänyt pohtia erilaisia satunnaisia liikuntamuotoja mm ratsastus, seinäkiipeily.. Joku tanssituntikin alkaa jo kiinnostaa. En vain millaan saa sovitettua aikatauluuni säännöllistä liikuntaharrastusta :(

- Rauha