torstai 29. tammikuuta 2009

Kuntopyörä tulossa

Näin siinä kävi, että mieheni osti meille kuntopyörän huutonetistä. Maksoi about 20 euroa. Huomenna mieheni käy pyörän hakemassa kotiimme ja sitten ihmettelemme, että minne se mahtuukaan. Ehkä keskelle olohuoneen lattiaa?

Joka tapauksessa toivon pyörän olevan kelvollinen, jotta voi alkaa sillä suhaamaan. Tänäänkin on liikunta nimittäin jäänyt aika vähiin tänään. Töissä normaali 8 tunnin päivä, jonka päätteeksi istuin reilu kolme tuntia kokouksessa. Kotiin pääsin klo 22.00. tienoilla. Tosin tässä tilanteessa olen valmista kauraa sänkyyn rakkausromaanin kanssa :)

3 kommenttia:

Veget puntarilla kirjoitti...

Tänään se tuli: meidän kuntopyörä. Poljin ihan villinä viisi minuuttia ja kaloreita kului hyvä jos kuusi. Aika masentavaa. Voiko se edes pitää paikkaansa? Taidan huomenna mitata 10 minuutin pyöräilyn kommunikaattorin urheiluohjelmalla :D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se taisi paikkansa pitää. 30-60 min pyöräily kään ei ihan kauheasti kuluta. Mutta etkö kirjoittanut vähän aikaa sitten, että n. 200 kcl edestä pitäisi liikuntaa lisätä. Siihen päässee n. 30 mi pyöräilyllä.
Jos pyörässä on jotain intervalliohjelmaa yms. , niin kannattaa käyttää sitä.

ansa

Veget puntarilla kirjoitti...

Hahhaa, kuka hullu jaksaa polkea tuota rakkinetta 60 minuuttia yhtösoittoa? Mä olen ihan läkähdyksissä jo 5 minuutin kuluttua ja jalat maitohapoilla :D Odotan vain, etä pakkanen laskee, niin pääsis taas sauvakävelemään.

Kirjauduin tänään muuten kiloklubiin. Se on aika hauska sivusto. Tosin ruokiani en ala vieläkään laskemaan. Jos mun täytyy mitata joka ikinen suupala, niin sitten olen mielummin pullero kuin kalorilaskuri.

Mutta ohjelmassa on hauska päivyri mm liikunnan suhteen. Syötin sinne tämän viikon liikuntani ja hyvältähän se näytti! Vielä kun saisi hillittyä ruuan lappaamista suuhun..

-Rauha