maanantai 3. tammikuuta 2011

Ansa 73,3

Lupasin käydä lauantai aamuna puntarilla. Vauva ja minä nukuimme kuitenkin extrahuonosti tuon yön, joten täysin unohdin aamulla moiset lupaukset. Tänä aamuna kävin ja puntari näytti noin 73,3. Ihan tarkalleen on vaikea sanoa, kun meidän vaaka on sellainen vanhanaikainen heilurivaaka.

Minun lupaukseni herkuttomasta tammikuusta on armottomasti rikottu. Olimme eilen kylässä. Siellä tarjottiin minulle vartavasten ostettua soijajäätelöä, joten en kehdannut kieltäytyä. Koska rikoin lupaukseni, päätin ottaa jäätelöä vielä toisenkin annoksen. No eikös niin, että poikkeus vahvistaa säännön? Koska aloitus meni hieman pipariksi (jäätelöksi) päätin pidentää herkkulakko aikaa. Seuraavan kerran herkkuja syödään vasta 10.2. miehen syntymäpäivänä. Aloitin jo suunnittelemaan millaisen herkkukakun leivon silloin. huoh.

Ei tämä alku muutenkaan aivan putkeen ole mennyt. Löin varpaani kiveen monta päivää sitten ja se on edelleen kipeä. Kengät jalassa pystyn kyllä kävelemään. Ensi viikolla alkaisi taas kuntopiiri, jossa ollaan paljain jaloin. Saa nähdä paraneeko varvas siksi.

Mutta on jotain mennyt hyvinkin. Olen syönyt lapsen kanssa samaan aikaa ja mielestäni erittäin kohtuullisia annoksia. Nälkä ei ole ollut. Mielitekoja on kyllä ollut, mutta mandariineilla on niistä selvitty.

Ei kommentteja: